timovaittinen One who wonders...

Uusi totuutta sivuava todiste UFOistako?

  • Uusi totuutta sivuava todiste UFOistako?

Geometriset kuviot kertovat kadonneesta sivilisaatiosta.

"Suomalaiset ja brasilialaiset tutkijat tekevät Amazonin jokilaaksossa kaivauksia, jotka mullistavat historiaa.

Sademetsien hakkuut ovat paljastaneet Länsi-Amazoniasta geoglyfejä eli ilmasta havaittavia geometrisiä kuvioita kuten kahdeksankulmioita, ympyröitä ja neliöitä.

Geoglyfit kertovat kadonneesta sivilisaatiosta. Amazoniaa luultiin aiemmin koskemattomaksi sademetsäksi, jossa kulki satoja vuosia sitten vain yksittäisiä heimoja metsästämässä ja kalastamassa.

Vasta viime vuosina on selvinnyt, että Amazoniassa eli aikanaan miljoonia ihmisiä kehittyneissä yhteiskunnissa, joissa puhuttiin mahdollisesti useita kieliä.

Geoglyfejä on paikallistettu noin 300. Tunnettu Amazon-tutkija, professori Martti Pärssinen arvioi, että niistä on löydetty vasta parikymmentä prosenttia". Lue koko artikkeli tästä (IL 9.2.2012)

Kuinka nämäkin geometrisen tarkat kuviot ovat itse asiassa syntyneet? Ovatko ne syntyneet maasta vai ilmasta käsin? Tätä ei kai kukaan kykene selvittämään. 

Viljapeltokuviot tmv. ovat lähes maailmanlaajuisesti tunnettu ilmiö. Erityisesti maissipelloille niitä on syntynyt paljon.

"Hallitusten virkamiehet lahjovat  maanviljelijät, mm. maissinviljelijät, leikkaamaan maissin heti kun kuviot ilmaantuvat. Näin tapahtuu kaikkialla maapallolla", kertoo Benjamin Creme, jonka mukaan  tässä on takana  kansainvälinen salaliitto, vastustamassa UFO-ilmiöiden todellisen luonteen paljastumista ihmisille. 

 

UFO-havainto: http://www.youtube.com/watch?v=Cc_o7hB0Emo&feature=related

Viljapeltokuviot syntyvät: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=xSjGQyt_nTA ..

 

 Todisteita joissain kuvioissa, jotka viittaavaat siihen, että ihmiset eivät ole tehneet kuvioita [paranormaaliblogin mukaan]:

  1. Isojen viljapeltokuvioiden ilmestyminen lyhyessä ajassa.
  2. Korret ovat taipuneet kaarelle ja jäykistyneet tähän muotoon. Tämä vaatisi jonkinlaista kasvin kuumentamista tms. tekniikkaa.
  3. Taipuneet, venyneet ja sisältä päin revenneet solmukohdat, joiden muodostuminen on havaittu tapahtuvan solutasolla ja asia on varmistettu laboratoriovälineillä. Solutason muutos vaatisi jonkinlaisen energiakentän tai säteilyn ja siksi on aika poissuljettu normaalina ilmiönä.
  4. Maan pinnan yläpuolelta taittuneet korret. Joissain tapauksissa vilja on taipunut jopa 30-50 cm. korkeudelta. On vaikeaa käsittää miten tämä on mahdollista normaalisti tamppaamalla käyttäen apuna esim. lautaa.
  5. Sähkömagneettiset, sekä elektroniset kentät. Useissa kuviossa on mitattu suuria poikkeamia kuvion sisältä, kun taas kuvion ulkopuolella sähkömagneetismi on ollut normaalilla tasolla. Kuvion sisällä vallitsevan energiakentän on myös havaittu vaikuttavan kännyköihin ja videokameroihin ym. elektronisiin laitteisiin.
  6. Oudot äänet kuvion läheisyydessä. Joidenkin kuvioiden läheisyydestä on nauhoitettu outoa sirisevää ääntä, joka luultavasti liittyy kuvion energiakenttään.
  7. Kuvioden läheisyydessä lentävät valopallot.  Monissa tapauksissa on havaittu pellolla lentelevän pieniä valopalloja kuviossa tai sen läheisyydessä. Näitä valopalloja on saatu jopa kuvattuakin. Kooltaan valopallot ovat kohtalaisen pieniä, mutta silti havaittavissa olevia.
  8. Armeijan kiinnostus kuvioihin. Englannissa ja muissakin maissa mustien merkkaamattomien armeijan helikopterien on nähty lentelevän kuvaamassa viljapeltokuvioita. Näitä tapauksia on useita ja mm. Englannin armeijan kiinnostus on raporttien mukaan todella suuri viljapeltokuvioita koskien.

Tässä upeita viljapeltokuvioita:  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Ugq6frGlKVQ

Mielenkiinnolla jään nyt ainakin itse seuraamaan tätä tuoreinta tapausta (tai sen salailua).  

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (5 kommenttia)

Käyttäjän jooel kuva
Jooel Jaakkola

Kaupungit ja kylät ovat yleensä geometrisiä ja varsinkin uskonnolliset temppelit. Amazonilla on kyetty asumaan suurissa yhteisöissä kestävän luomuviljelyn ansiosta. Terra preta:

http://wikikko.info/wiki/Terra_preta

K Veikko

Myös suomessa on käytetty orgaanisen aineksen polttamista hiileksi ja sitä kautta maanparannusaineeksi.

http://ia600803.us.archive.org/8/items/1850-Lukemi...
ja
http://ia700702.us.archive.org/9/items/1849-Lukemi...

Tässä höyrymenetelmä, mutta tuolta löytyy myös kuvaus suomudan polttouunista.

======= ======= ======= ======= ======= =======

Suomudan parantaminen höyryllä.

Mutamalla tilalla Lappeen pitäjässä on koeteltu tateeksi (lannaksi) aivottua mutaa parantaa seuraavaisella tavalla:

muta vedettiin kohdastaan suolta suureen läjään, jonka keskelle maahan kiini asetettiin pystyyn paksu pölkky. Kuin mutaläjä eli koko oli saatu torpeellisesti korkeaksi nostettiin sen keskeltä pölkky ylös, ja reikään mätettiin punaisiksi kuumenettuja kiviä, jotka viimeksi peitettiin tarkasti mudalla ja kaadettiin reiän kohtaan vettä niin kauvan kunnes kivet jäähtyivät. Se reiässä tällä tavalla syntynyt löyly tunkiin nyt mutako'on läpi joka haaralle ja ajoi mudasta, niinkuin kokeen tekiä luuli, kaiken ruosteen ja happamuuden ulos.

Niin pian kuin muta sai jäähtyneeksi vietiin se pellolle, ilman mitään sekoitusta, ja teki siinä seuravaiselle kasvulle samallaisen vaikutuksen kuin tavallinen läävä eli navetta tade.

Kokeen tekiä on vakuutettu tämän keinon olevan yhtä hyvän kuin mudan hauduttamisen mutauunissa, mutta edullisemman tätä, siitä syystä, että sillä saapi sen välemmin ja vähemmällä kulungilla haudutetuksi kuin edellisellä keinolla, koska kivien kuumentaminen ei vedä niin paljon puita kuin mutauunit, ja vaikuttaa paljon välemmin kuin ne.

Koko työ voipi olla tehty muutamissa päivissä. Tämä keino siis ansaitsisi tulla enemmän koetelluksi, ja, jos löytyisi toeksi mitä tässä on sanottu, myöski tulla tutuksi ympäri Suomen.

Käyttäjän timovaittinen kuva
Timo Vaittinen

Hyvä linkki, kiitos. Innostuin tutkimaan asiaa vielä lisää ja löytyi, aiheeseen suoraan liittyen, tämä kerrassaan erinomainen videopätkä, josta suosittelen katsomaan 10 viimeistä minuuttia (vähintään 3 viimeistä)

http://video.google.com/videoplay?docid=8993313723...

Käyttäjän timovaittinen kuva
Timo Vaittinen

Etelä-Amerikasta Perusta, löytyvät nämä Nazcan viivat, tutkijat määrittävät Nazcan viivojen syntymäajankohdaksi 200 ja 600 jKr välin. Syntytavasta kiistellään, siitä on esitetty vaihtoehtoisia teorioita.

Pari esimerkkiä Nazcan viivoista:

http://3.bp.blogspot.com/_VoFM4aW7x9A/TG3QMjIh-QI/...
http://4.bp.blogspot.com/_VoFM4aW7x9A/TG3QLxAxxEI/...
http://1.bp.blogspot.com/_gr41FEso034/SQxKAOq68EI/...

Tavanomaisesti eri tietolähteissä käytetty selitys niiden synnystä on luonnollisesti toteamus "intiaanien työtä".

Benjamin Cremeltä kysyttäessä (v.2000) 1) Piirsivätkö avaruusveljet viivat Nazcassa? 2) Koversivatko he patsaat Pääsiäissaarille?

Hän vastasi 1) Kyllä 2) Eivät.

Myös sveitsiläinen kirjailija Erich von Däniken puhuu "olennoista toisesta kulttuurista".

Kenelläkään ei ole todisteita kuka ne rakensi tai miksi...?

Heikki Ojala

nuo Nazcan viivat syntyivät kun uhvonuoret kävivät näyttämässä viikonloppuna toisilleen kuinka makeet jäljet isukkien uusilla aluksilla tulee pintaan, vuorille kivikkoon kolmosluokan planeetalla...ettei tule vahinkoa luonnolle tai alkuasukkaille, ajelivat korkealla autiossa vuoristossa. Ties vaikka brassailivat uhvopimuille? Jannut jäivät tietysti kiinni ja saivat kiellon tulla enää tälle planeetalle hurjastelemaan ja sotkemaan ihmisten ajatuksia.

Viestejä? Kanavia? Teitä? - ihan varmaan joo vuoristossa, juustohöylän vedot alkavat ja loppuvat miten sattuu tyhjään.

Me olemmme kuin muurahaisia tai oravia ihmettelemässä mitä voisivat olla nuo yöllisten rällääjien jättämät renkaanjäljet kentällä. Moottoriajoneuvo käsitteenä menee täysin yli ja ohi - ei ole mitään mihin suhteuttaa