timovaittinen One who wonders...

Kuka on vuoden 2011 suomalainen MEDIAPERSOONA?

  • Onko Maria! -ohjelman Maria Veitolassa ainesta vuoden mediapersoonaksi?
    Onko Maria! -ohjelman Maria Veitolassa ainesta vuoden mediapersoonaksi?
  • ...vai ansaitseeko tittelin kansanedustaja Jani Toivola?
    ...vai ansaitseeko tittelin kansanedustaja Jani Toivola?

Mediapersoona on julkisuuden henkilö, joka on esillä tiedotusvälineissä myönteisistä tai kielteisistä saavutuksistaan. Monet tunnetut tv-kasvot ovat myös mediapersoonia (näin sanan määrittelee wikipedia). Ehdokaskirjo on siis mielenkiintoisen laaja.

Tässä äänestyksessä ei ratkaise niinkään yhteiskunnallinen asema ja vaikutusvalta, vaan mm. Susan Ruusunen -tyyppisillä tapauksilla ja persoonilla on erinomaiset menestyksen mahdollisuudet (esimerkki on tosin julkisuudesta jo haihtunut).       

Pieni perustelu valinnalle olisi hyvä.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (5 kommenttia)

Ilkka Järvelä

Antero Mertaranta. Aikamme sinivalkoinen ääni, joka sai onnekseen selostaa Suomen jääkiekkokoukkueen maailmanmestaruuden kun kisat vielä näkyivät koko kansalle ilmaiseksi. No eihän se eka voittomme ollut mutta harvinaisuus silti. Mertaranta ei ole vain jääkiekkoselostaja vaan selostelee myös monia muita lajeja. Me suomalaiset rakastamme Mertarantaa. Tämä on siis ilman muuta myönteinen maininta joskin Mertarannasta myös vitsaillaan aika lailla ja mies itsekin ymmärtää itseironian päälle oikein hyvin.

Käyttäjän timovaittinen kuva
Timo Vaittinen

Kerrassaan hyvä vastaus!

Mm. uusista kansanedustajistamme löytyy mielestäni useampikin kandidaatti.

Käyttäjän ilikka kuva
Ilkka Partanen

Johanna Tukiainen.
Hän on tuonut mediaan uudenlaisen kulttuurin Seiskan siivittämänä. Kaiken järjen mukaanhan ex-ministeriltä saadut tekstiviestit julkistanut "eroottinen tanssija" olisi ehkä sen pari kuukautta uutinen ja sen jälkeen katoaisi jonnekin ties minne. Kuitenkin Tukiaisen miesvaiheet, tanssikeikat, lääkeriippuvuudet, avioliitto, avioero, sisarensa vaiheet sekä erinäiset muut käänteet tarinassa ovat tehneet hänestä hahmon jota käytetään julkisuudessa jo käsitteellisessä merkityksessä.

Käyttäjän timovaittinen kuva
Timo Vaittinen

Johanna Tukiainen ja Susan Ruusunen aikoinaan ovat käyneet korkeilla palleilla oman sinnikkyytensä ja ´karismansa´ ansiosta.

Johanna Tukiainen ei ole jäänyt "tähdennlennoksi" vaan jaksaa/pystyy vuosi vuodelta paistattelemaan median kiinnostuksen keskiössä. Aikamoinen saavutus.

Vaikea hänestä on on paremmaksi laittaa, vielä kun saa sen oman reality-sarjansa TV:seen niin ávot.