*

timovaittinen One who wonders...

Ennenjulkaisemattomia kuvia Sofia Hellqvististä : P

 

 

Prinssi Carl Philipin avopuolisosta Sofia Hellqvististä on päivän Expressen-lehden sivulla ennenjulkaisemattomia kuvia (v:lta 2001). 

 

 P 

 [Kuva, Expressen 16.4.2012] Enjoy, harvoinpa blokiteksteissä moista silmäniloa on tarjolla : )

 

Expressen-lehden mukaan Carl Philip on tietoinen uusista kuvista. Hovi ei silti halua kommentoida niitä millään tavalla.

 

Onko vaikkapa Kuningas Kaarle Kustaalla mitään sananvaltaa tuomita Sofiaa hänen menneisyyden edesottamuksista, ottaen huomioon hänen omat  "pornokohunsa"? Kyse on kuitenkin vain kuvista, ei mistään  vakavemmasta, kuten rikollisesta menneisyydestä tms.

 

Ei kai voi odottaa että prinsessat missään viattomuuden pumpulissa nykymaailmassa enää kasvaisivat? Jos voi, niin mistä prinssikään sellaisen löytäisi ja tutustuisi?   

 

Onko Sofia sopiva Prinssi Carl Philipin tulevaksi puolisoksi?

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Olli Polli

Muodollisesti näyttää olevan pätevä ! Ajovalot on sopivan kirkkaat ja näyttää olevan näitä uusia halogeenejäkin siroteltu sopivasti.
Toi nahkavarustus saisi olla tavallisempikin.
Sofia on kiva nimi, koska antaa lupauksia käyttäjäystävällisyydestä (viisaus).

Käyttäjän timovaittinen kuva
Timo Vaittinen

Jep;) Prinssi Carl Philip tuomitsee - aivan oikeutetusti - hovin asettamat omat jäykät/vanhanaikaiset muodolliset pätevyysvaatimukset tulevalle Prinsessalle. Hänen jopa kerrotaan esittäneen vanhemmilleen ukaasin: "Hyväksytte joko minut ja Sofian, tai sitten ette kumpaakaan." Erityisesti kuningatar Silvian kerrotaan olleen aluksi hyvin raivoissaan poikansa suhteesta. Kaarle Kustaan ja Silvian nuoruudessa kun moinen ei taatusti olisi tullut kysymykseenkään kuningashuoneessa, mutta v.2012 tilanne on jo ihan eri...

Sitäpaitsi, naapurimaan Norjan kruununperijä Haakonin puolisoa Mette-Maarittiakin pidettiin aluksi kuningas Haraldin ja kuningashuoneen mielestä sopimattomana prinssille taustansa (yh) takia - ja nykyään hän on Norjassa mitä pidetyin henkilö, niin kansalaisten kuin hovinkin puolesta.

Elämä on.

Käyttäjän timovaittinen kuva
Timo Vaittinen

Väitän kuitenkin: Brittihovissa prinssi Williamin aviopuolison, Cambridgen herttuatar Katen, vastaava menneisyys olisi tuhonnut parin avioitumisaikeet.

Pohjoismaiset monarkiat ovat tulleet huomattavan ´vapaamielisiksi´ männä vuosituhannen kuluessa.

Mainos

Netin kootut tarjoukset ja alennukset